sâmbătă, 30 ianuarie 2010

SALONUL FOTOGRAFIC DE PRIMAVARA 2010


In luna martie a acestui an vom organiza o noua expozitie de arta fotografica sub titulatura Salonul Fotografic de Primavara 2010. Datele de desfasurare ca si o locatie exacta pentru gazduire vor fi anuntate la o data ulterioara.


De data aceasta nu exista o anumita tema. Ii incurajam pe toti cei care sunt amatori sa isi expuna lucrarile, in a trimite 5 fotografii din portofoliul personal.

Termenul limita de primire a fotografiilor in format digital - 15 februarie 2010.
Nu sunt acceptate fotografiile executate cu telefonul mobil.
Participantii ne pot trimite la adresa de email t_emanuel_f@yahoo.com un numar de maxim 5 fotografii, reprezentative pentru lucrarile personale, la o rezolutie de 1024 pixeli latura lunga, in format .jpg, denumite obligatoriu : Nume_Prenume - TitlulFotografiei (ex: Tanase_Emanuel - PasiInDoi). Avem rugamintea de a fi respectate intocmai aceste cerinte de ordin tehnic, inlesnindu-ne astfel alegerea lucrarilor ce vor fi expuse. Sunt acceptate colajele, fotografiile alb negru, color si cele prelucrate digital (sunteti rugati sa va rezumati la corectii de baza: expunere, culori, contrast, eliminare zgomot).

Criteriile de jurizare se bazeaza pe originalitatea ideilor, creativitate si nu in ultimul rand pe calitate tehnica.

Pentru a asigura o calitatea profesionala a printurilor si pentru a nu exista probleme legate de executia si expedierea acestora pentru cei care nu sunt din Calarasi, am ales ca fotografiile expuse sa se prezinte toate in format A3, pe hartie profesionala, printate la cele mai inalte standarde. Cheltuielile de printare cat si cele de publicitate stradala (afise si flyere color executate profesional) vor fi suportate de catre expozanti. Sumele vor fi moderate, putand fi justificate in amanunt. Mai multe detalii pot fi solicitate la adresa de e-mail mai sus mentionata.

Nu am dorit implicarea sponsorilor in organizarea acestui eveniment si consideram ca nu ar prezenta o problema autofinantarea expozitionala pentru un fotograf (fie el amator sau profesionist) care doreste cu adevarat ca ale sale lucrari sa fie facute cunoscute iubitorilor de fotografie si pe suport printabil. Incercam pe cat posibil ca editia de primavara a Salonului Fotografic sa aduca ceva nou fata de cea din toamna anului trecut. Mai multe despre toate acestea intr-o postare viitoare. Si de aceasta data vizitarea sa va fi gratuita, deschisa tuturor.

Reamintim ca lucrarile expuse in Salonul Fotografic de Toamna 2009 pot fi inca vizualizate in cladirea din coltul opus cu Prefectura Calarasi. Multumim in mod deosebit propietarului acesteia, domnul Mihai Peanci, pentru gazduirea expozitiei si pentru ajutorul oferit in prelungirea ei.



ORGANIZATORI

Florin Radulescu (Asociatia Volna ) - Emanuel Tanase
Razvan Eremia - Razvan Clondir

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu